Raskaan sarjan mestari CUT 400 uusiutuu

10.6.2019

Työstönesteiden valioliigan raskaan sarjan mestaria, CUT 400, on nyt uusittu vastaamaan tulevaisuuden haasteita. Jo ennestään CUT 400 edusti ehdotonta kärkeä sekä voitelevuuden, että paineenkeston osalta. Nyt Solmasterin valmennusryhmä on edelleen parantanut vaahdonestoa, mikrobien kestokykyä sekä vähentänyt terien kulumista entisestään.

 

 

”Olemme todella ylpeitä tuotekehitysosaston saavutuksista. Uusi CUT 400, joka jatkossa myös korvaa tuotteet CUT 400 M ja CUT 400 RST, on erittäin suorituskykyinen, raskaan työstön taitaja. Sorvaus, jyrsintä, poraus, kierteitys ja katkaisu, ovat kaikki esimerkkejä raskaista työstösovellutuksista, joissa CUT 400 saa näyttää lihaksiaan, myös uusissa, nopeissa työstökeskuksissa”, sanoo Solmasterin Pasi Korkkinen.

CUT 400 soveltuu entistä useamman materiaalin työstöön, erilaisista teräslaaduista ja valuraudasta alkaen punametalleihin, alumiiniin ja jopa kovamuoviin asti. Tehokas monimetallisuojaus ja VOC-vapaat korroosionestoaineet kuuluvat myös tuotteen ansiolistalle. Solmaster Oy on myös kestävän kehityksen kannattajana ylpeä siitä, ettei CUT 400 sisällä mitään booria, klooria, rikkiä, fenoleja, vaarallisia alkanoliamiineja tai muita vaarallisia yhdisteitä, joita on merkitty EU:n REACH-luetteloon.