Tule tervehtimään meitä RAKSA 2022- messuille!

28.2.2022

 

Solmaster osallistuu Lahden Messuhallissa järjestettäville RAKSA 2022 messuille 11.-13.3.2022. Tule moikkaamaan meitä osastollemme E7c. Osastollamme pääset tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme sekä kuulemaan lisää tuotteidemme käytöstä sekä käyttökohteista.

Messujen pääteemoihin lukeutuvat tänä vuonna pintojen uusiminen sekä rakentamisen ja remontoinnin uudet ideat. Solmaster tuotevalikoima tarjoaa paljon mahdollisuuksia pinnoittamiseen sekä uusiin ideoihin. Oletko koskaan ajatellut, että olohuoneen parkettilattian voi korvata esimerkiksi epoksipinnoitteella? Tule vierailemaan osastollamme E7c ja kysy lisää asiantuntijoiltamme 😊

Messujen ajan osastolla järjestetään arvontoja sekä paljon muuta mukavaa!

 

Seuraa Solmasteria somessa ja pysyt mukana menossa!

Nähdään Lahen Messukeskuksessa!